Gryter & kjeler fra Russell Hobbs

Med denne Slow Cooker fra Russell Hobbs kan du ikke bare nyte utsøkt hjemmelaget mat men også sette et personlig avtrykk. Den unike designede kjelen gjør det mulig for deg å legge igjen en liten hilsen til familien eller hvorfor ikke skrive ned navn på matretten til din middagsinvitasjon, bare fantasien setter grenser! Med 3,5 liter kapasitet kan du lage 4 sjenerøse porsjoner smaksrik mat uten å måtte overvåke matlagingen. Fra saftig kjøtt eller vegetariske gryter til krydrede curryretter eller chili.

Å lage lunsj eller middag i en slow cooker er en perfekt måte å lage mat på uten stress og dessuten beholder du alle utsøkte smaker.

Mattsvart overflate
Server dine måltider på en genial måte! Uansett om du skriver små hilsner eller om du tegner et kunstverk kan du nå skape din egen design på din Slow cooker. Det medfølger to kritt i pakken slik at du starte med en gang!

3 varmeinnstillinger
Du kan enkelt justere temperaturen slik at det passer ditt tidsskjema ved å vri kontrollen på din slow cooker til lav eller høy. Har du en rykende fersk middag klar men ingen gjester? Sett din slow cooker på varmehold og spis når det passer deg!

Enkelt overblikk
Lokket i glass gjør at du enkelt kan se ditt utsøkte måltid, du kan dessuten smidig kontrollere hvordan det går med matlagingen uten å måtte løfte på lokket og slippe ut all varme.

Enkel rengjøring
Nå trenger du ikke lenger stå å rengjøre for hånd! Den keramiske gryten kan enkelt slås av og vaskes i oppvaskmaskinen. En slow cooker er den perfekte hjelper i kjøkkenet for å kunne lage utsøkt mat med minimal anstrengelse. Forbered middagen om morgenen og la gryten stå og putre mens du holder på med andre ting, varmeholdfunksjonen sørger for at ditt måltid holder seg rykende fersk til du er klar for å spise.

Funksjoner:
- 3.5 Liters kapasitet - 4 porsjoner
3 varmeinnstillinger
- Glasslokk
- Uttagbar keramisk kjele
- Gummierte føtter for ekstra stabilitet
- 2 Kritt inngår
- 200 Watt

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1509519

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale