Strykejern & tekstilpleie fra Russell Hobbs

Super Steam Pro fra Russell Hobbs er en stillegående dampstasjon som er uproblematisk å rengjøre

Bli kvitt skrukker på ett stryk, og spar tid takket være det kraftige trykket på 8 bar
315g dampboost for økt dampproduksjon for stryking av tykke materialer og fjerning av vriene skrukker. Hold det rent og kalkfritt ved å skylle filteret fra dets gjenbrukbare Anti-kalk-filter. Og den stillegående teknologien gjør det 20% mer stille*, slik at du kan stryke mens du ser på favoritt-TV-programmet.

Det intelligente designet og det interne systemet betyr at mer kalk kan fjernes, noe som resulterer i at du får en barriere mot skitne dråper samt enklere rengjøring og lengre levetid for generatoren. Det gjenbrukbare Anti-kalk-systemet har en innebygd indikator som varsler når det trengs rengjøring.

Ta rett og slett ut det gjenbrukbare antikalkfilteret, skyll det og plasser det inni - det er ingen grunn til å bytte ut filteret.
For å forhindre at kalk bygges opp i dampgeneratoren, er den spesielt konstruert med et varselsystem. Det gjør at vannet inni når den optimale temperaturen for at kalsium skal ekstraheres og fanges opp i filteret, slik at kun rent vann kommer inn i tanken.

Med temperaturteknologien kan du stryke med optimal varme som er trygg å benytte på stoff som tåler stryking.
Den keramiske strykesålen er designet for å enkelt gli over dine stryketålige stoffer uten at det hekter seg fast, og er utformet for å gi
jevn varmefordeling over hele strykesålen. Det finnes også en vertikal dampfunksjon for å dampe tekstiler mens de henger.
Med en imponerende 1,8L avtagbar vanntank har du godt med vann til å dampe mye - perfekt hvis du vil komme gjennom flere
hauger med stryketøy på en gang.

En indikatorlampe lyser når dampstasjonen er klar til bruk. Forlater du stasjonen uten å slå den av, stenges den automatisk etter 10 minutter (uten trykk) slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Med de praktiske bærehåndtakene kan du enkelt flytte dampstasjonen slik at du kan stryke der det passer deg. Den 1,9 m lange ledningen gir deg mer frihet mens du stryker, og har smart ledningsoppbevaring.

8 bar trykk
En temperaturteknologi
2750W
Anti-kalk-system med indikatorlampe som varsler når det er tid for avkalking
315 g dampstøt
1,8L avtagbar vanntank
Premium keramisk strykeplate
Variabel og vertikal damp
Alarm for tørr tank
Automatisk avstengning (10 minutter uten trykk)
1,9 m ledning
håndtak
Indikatorlampe når den er klar til bruk

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1625079

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?