Ladyshavers fra Remington

Remington Ultimate bikini Kit er det ultimate verktøyskitet du trenger for å holde deg trimmet eller for akutte behov. Fjerner varsomt din uønskede hårvekst både i dusjen og utenfor. Beregnet for det intime bikiniområdet med 3 ulike tilbehør som trimmer helt etter behov både for tørr og våt bruk. Den hypoallergena mini-shaveren benyttes for en total hårfri finish og detaljtrimmeren med innstillbar kam (2-6 mm) for å friske opp. Trimmeren gir deg 30 minutter brukstid etter opplading dessuten kan du hindre din hårvekst fra å vokse innover og skape irritasjon med den fantastiske eksfolieringsbørsten.

Eksfoliering motvirker hårvekst fra å vokse innover og for en enda mer behagelig barbering og for å motvirke at hår vokser innover og skaper irritasjon har du den eksfolierende børsten. Børstehodet for eksfolieringen roterer og tar skånsomt bort døde hudceller og gir deg et silkemykt resultat.

I dusjen og utenfor
Denne presisjonstrimmeren er tilpasset for både tørr og våt bruk. Håndtaket er anti-slip og med en opphengsløkke har du den enkelt for hånden i dusjen. Ettersom vi vet at du ikke alltid er forberedt for å vise bikini-området har Remington tilpasset trimmeren også for å brukes tørt slik at du kan freshe deg opp hvor som helst, når som helst.

Artikkelnummer: 1012435

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer