Lysestaker & lykter fra Pureflame

Skjønnhet møter miljø
Produsenten ville skape noe vakkert da de designet PureFlame X USB-lighter, og samtidig ta vare på planeten. PureFame X er av gjenvunnet materiale, og har en overflate med høyglanspolert metall som skaper skjønnhet. Sikkerhet er viktig for produsenten, derfor sørget de for at lighteren har doble sikkerhetsbrytere.

En iskald nyhet ble akkurat varm
Konvensjonelle lightere blir ofte svært varme. Med PureFlame kan du unngå dette.
Den har ingen flamme, PureFlame-lighteren er svalere og gjør det lettere å bruke den fra alle vinkler. Perfekt for å tenne små kakelys der det kan bli for høy varme og flamme med en vanlig lighter som fører til at lysene smelter ned fort.

Framtiden er ren energi
På tide å avskaffe fossilt brensel, og gå for ren energi. PureFlame USB-lighter lades med standard USB-ledning. Bruk den medfølgende ledningen, og lad lighteren når den er tom for strøm. Pureflame sier i fra når den er fulladet med LED-indikatoren.

Ingen flamme, ingen gass, ingen problemer.
Til forskjell fra konvensjonelle tennere som bruker brannfarlige gass, har PureFlame et oppladbart litiumionbatteri. Ingen flamme, ingen sot. Derfor er Pureflame perfekt for å tenne stormlys, peis og lignende.

Hvordan fungerer det?
Når strømmen hopper mellom 2 punkter på en strømledning, ioniseres luften og en signifikant flamme skapes som også gir høy varme. Hoppets avstand bestemmer også bruk, strømforbruk og lyden PureFlame leverer. Her finnes det ideelle forholdet mellom disse faktorene for å gi best mulig opplevelse.

Spesifikasjoner:
- Oppladbar
- Lithium-Ion-batteri
- 19 cm
- Usb-ledning medfølger
- gjenvunnet materiale
- Gripevennlig
- Doble sikkerhetsbrytere

Artikkelnummer: 1546106

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale