Frityrer & riskokere fra Princess

Er du i tvil om du skal velge en frityr eller en minikomfyr? Princess Aerofryer Oven er den perfekte løsningen for deg

Den luksuriøse kombinasjonen mellom en frityr og en minikomfyr - den kan grille, bake, steke og til og med tørke det du vill. Den roterende nettingkurven sørger for at du får de mest krispe chipsene noensinne, og gjør det uten at du må riste hvert minutt. Dessuten kan du bake en rekke mellommåltider på de 3 stekeplatene med en spesiell luftkonveksjonsteknologi.

Sunn tilberedelse - Den varme sirkulerende luften i Princess Aerofryer
Oven gjør at man ikke trenger olje når man tilbereder frites, kjøtt, fisk og grønnsaker. Det betyr at du kan tilberede sunnere mens du fortsatt nyter all maten du og familien elsker. Også snacks, kaker eller brød blir krispe og lekre. I tillegg har Aerofryer Oven også tørkefunksjon for frukt og grønnsaker.
Den beste måten å tilberede sunne mellommåltider som frukt eller grønnsakschips på til deg selv eller barna.

Den siste teknologien innen varmluftsteking for sunn steking
Princess Aerofryer Oven kombinerer varm, sirkulerende luft med den perfekte temperaturen, slik at du kan bruke Aerofryer til å steke, bake og grille. High Speed Air Convection Technology garanterer at du ikke trenger olje for å få et perfekt og sprøtt resultat.

Med de ti forhåndsprogrammerte innstillingene kan du også justere temperaturen manuelt mellom 40 °C og 200 ˚C for et perfekt resultat. Dette gjør det enkelt å tilberede brød, boller og kjøttboller i frityren. Takket være de tre medfølgende grillposene kan du ha mange produkter samtidig i ovnen.

Lett å bruke
Den digitale pekeskjermen gjør det enkelt å velge riktig temperatur eller program. I tillegg gjør 90-minutters timerfunksjonen og overopphetingsvernet Aerofryer Oven trygg å bruke. Det spesialutviklede håndtaket på den roterende kurven kan brukes for å ta bort kurven og tømme den på en plate uten å måtte røre noen overflater.

Forhåndsprogrammerte innstillinger
Takket være den forhåndsprogrammerte innstillingen kan du velge riktig temperatur og tid med bare ett knappetrykk. Princess Aerofryer Oven har 10 forhåndsprogrammerte innstillinger for pommes frites, biff, kake, pizza, brød, fisk, reker, kylling, kjøtt og tørking.

Prøv alle, og se de forskjellige mulighetene du har med aerofryerovnen. Fra pommes frites til matlaging av kjøtt, fisk og grønnsaker - alt er mulig.

Eskens innhold:
Princess Aerofryer ovn, stekeplate, 3 grillstativ, rotisserier, håndtak til rotisserie-kurv, bruksanvisning

Grunn til å velge Princess Aerofryer Oven:
- Tilbered de beste og mest krispe chipsene takket være den roterende kurven med praktisk håndtak
- Med 10 L volum og 1500 watt kan du lage til hele familien, pommes frites eller et komplett måltid, på samme tid
- Digital pekeskjerm med enkle trykknapper for å stille inn og justere temperaturen fra 40˚ til 200˚
- 10 forhåndsprogrammerte innstillinger du kan bruke for å tilberede pommes frites, tørke frukt og grønnsaker eller varme opp en pizza

Takket være High Speed Air Convection Technology er Aerofryer Oven et perfekt alternativ til en vanlig konveksjonsovn.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1596459

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.0 av 5