Hår- & skjeggtrimmere fra Philips

Philips 11-i-1 multritrimmer gjør det enkelt å skape din egen personlige stil. Du kan gjøre alt fra å trimme og style ulike skjeggstiler, ta bort nese- eller ørehår til fjerne kroppshåret eller klippe deg selv hjemme. Denne serien multigroomers er utstyrt med Philips avanserte klippeteknikk for en rask og jevn klipping hver gang. Alle Philips Multigroomers er vedlikeholdsfrie med selvslipende skjæreelementer og du trenger aldri å olje bladene.

11 verktøy for ansikt, hår og kropp
Alt-i-ett-trimmeren har ulike tilbehør som kan brukes for å klippe hår samt trimme og style skjegg, ta bort nese- og ørehår og trimme kroppshår.

Trimmer for skjegg, hår og kropp
Skjærelement i metall for langt holdbarhet. Benytt trimmeren uten kam for rene, skarpe linjer for både skjegg og hår eller for å trimme ned kroppshår. Du kan også klikke fast skjegg-, hår- eller kroppskammene om du vil ha ulike lengder når du styler.

Mini-barberhode gir en pen finish rundt kantene
Etter trimming kan du fikse til din look med mini-barberhodet. Tilbehøret gjør det enkelt å komma til med presisjon og pusse til kantene.

Presisjonstrimmer for perfekte detaljer
Når du har trimmet ferdig kan du enkelt klikke fast tilbehøret for presisjon for en velpleid finish på bart, kinnskjegg eller linjer i skjegget.

Nese- og ørehårstrimmer, ta bort uønsket hårstrå smertetfritt
Klikk fast dette tilbehøret for å ta bort uønskede hårstrå fra ører og nese, helt smertefritt. Nesehårtrimmerens unike teknologi med roterende skjæreblad garanterer et raskt og effektivt resultat uten rykk og ubehag. Dessuten har nesehårstrimmeren et beskyttende deksel som garanterer at du aldri kan skjærer deg.

7 solide og holdbare kammer for hår, skjegg og kropp
Kammene er produsert i et spesielt materiale som er ekstra holdbart, så også om du mister den i gulvet går de ikke i stykker. Det følger med 2 stubbkammer (1,2 mm), 1 justerbar skjeggkam (3 7 mm) , 3 hårkammer (9, 12, 16 mm) og en kropp (3 mm).

Vanntett
Multitrimmeren er meget enkel å rengjøre - klikk bare av tilbehøret og skyll blader, kammer samt selve apparatet for å rengjøre den.

Artikkelnummer: 1509458

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale