Karakter 5 av 5
1
Vis detaljer

Philips Hygienetrimmer NT5650

279 NOK 349 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 53 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Hygienetrimmer NT5650

levering 6-8 hverdager

Hårfjerning fra Philips

Philips nesehårstrimmer i serien 5000 trimmer forsiktig nesehår, ørehår, øyenbryn og detaljer. Den nye PrecisionTrim-teknologien og Protective Guard-systemet er utformet for å bidra til en enkel og effektiv trimming uten å dra og lugge.

Fjerner forsiktig og effektivt uønsket nese- og ørehår. Sørg for at neseborene er rene før bruk. Før trimmeren forsiktig inn i nesen, maks 0,5 cm, og la den langsomt sirkulere. Når du trimmer ører skal du sørge for at ørene ikke inneholder noe voks. For øyenbrynene skyver du inn en av de to kammene (3 og 5 mm) i sporene, og trimmer med lett trykk mot hårveksten for jevn klipping til ønsket lengde. For presisjonstrimming kan du benytte trimmeren med eller uten presisjonstrimmekammen som medfølger i esken. Juster vinkelen for å trimme, forme og definere kantene på skjegget eller flippskjegget med presisjonshodet.
Hudbeskyttelsen gir en enkel og trygg trimming.
Protective Guard-systemet har en beskyttelse over bladene som er utformet slik at bladene aldri kommer i kontakt med huden, samtidig som beskyttelsen leder håret mot klippenheten på en sikker måte. Beskyttelsen er konstruert for å gjøre trimmingen komfortabel og trygg, sørge for at færre hårstrå slipper unna, samt beskytte mot kutt og lugging.
Trim enkelt hår med den raske, dobbeltsidige klippeenheten.
Den innovative klippeenheten er dobbeltsidig for å sikre at alt håret klippes raskt og enkelt fra alle vinkler og i alle retninger. Bladene er produsert av holdbart rustfritt stål, og varer lenge.

- Utrolig komfortabel uten å lugge
- Protective Guard-system
- Vaskbar, AA-batteri
- Presisjonstrimmer, 3 kammer, futteral

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1624311

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.