CD & radio fra Philips

Lytt på musikk hvor du enn befinner deg.
Svart 3 W CD Soundmachine med digitalmottaker. Nyt de enkle tingene i livet og gled deg over komforten. Med den kompakte, portable Philips CD Soundmachine kan du ved hjelp av brukervennlige funksjoner hengi deg til din favorittmusikk.

Spill CD, CD-R og CD-RW
Philips er kjent for å produsere produkter som er kompatible med mange formater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du lytte på musikk fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW-kompatibel betyr at lydsystemet kan spille både CD-R- og CD-RW-plater. På CD-R-plater kan du spille inn en gang og de kan brukes i alle CD-spillere. På CD-RW-plater du spille over allerede innspilt informasjon mange ganger, og de kan brukes i kompatible CD-spillere.

Total uteffekt på 3 W RMS
Dette systemet har total uteffekt på 3W RMS. RMS står for Root Mean Square (kvadratroten av gjennomsnittet), som er et vanlig mål på lydeffekt, eller snarere den elektriske energien som overføres fra en forsterker til en høyttaler, og som måles i watt. Mengden elektrisk energi som leveres til høyttaleren og dets følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere watt-tale desto bedre lydeffekt fra høyttaleren

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1014146

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale