Ansiktsmaske fra Peter Thomas Roth

Dyprensende og fuktighetsgivende ansiktsmaske med duftfri irske leire og aktive ingredienser som fjerner urenheter og overflødige oljer fra huden samtidig som den minsker porer. Masken tilfører samtidig fukt, vitaminer, essensielle mineraler og aktive antioksidanter. Huden etterlates fuktet, frisk og silkemyk.
Den 9000 år gamle svarte leiren fra de irske heiene har høyeste nivå av organisk innhold i verden, og er samlet inn for hånd. Sammen med hijiki sjøgress, vulkansk aske og aktivt kull trekker den irske leiren til seg urenheter og toksiner fra huden, samtidig som den reduserer porestørrelsen og alle former for linjer. Passer alle hudtyper.

Inneholder bl.a.:
- Irsk leire med høy konsentrasjon av rensende biomineraler, vitaminer, aminosyrer og fettsyrer.
- Vulkansk aske med mineraler som har en rensende effekt på huden.
- Hijikisjøgress som tilfører huden næring og fukt.
- Aktivt kull virker dyprensende og trekker til seg urenheter og minsker porer.

Tips! Påfør masken på utvalgte områder i ansiktet, såsom t-sonen. Bruk noen av dine andre Peter Thomas Roth sine favorittmasker på øvrige områder ved behov.
Påfør et sjenerøst lag på ansikt, hals og utringning. La virke i 10 minutter. Skyll med lunkent vann eller en varm, fuktig klut. Skyll deretter nøye av eventuelle rester. Brukes 2-3 ganger i uken eller ved midlertidige hudproblemer og en mer intens fukt.

Artikkelnummer: 1569228

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale