Microbølgeovner fra Panasonic

Mikrobølgeovn med Inverter-teknologi

Romslig 32 liters mikrobølgeovn med sunne Junior Meny-programmer
Feature 1
Matlagning i familieformat

NN-ST45K har en kapasitet på 32 liter og en 34 cm stor roterende tallerken i glass. Det gir deg større fleksibilitet når du bruker store fat ved matlaging til hele familien.

Sunn mat fra start
Selv de kresne liker å spise sunn mat takket være den praktiske Junior-menyen. Tre automatiske programmer (grønnsakspuré,
fruktpuré og grøt) gjør det lett å lage lekre måltider til de små.

Genius sensor-teknologi for perfekt tilberedelse og oppvarming
Genius Sensor-teknologi gir et perfekt resultat hver gang. En avansert sensor måler luftfuktighet inne i mikrobølgeovnen og stiller automatisk inn riktig tid. Du kan derfor lage en mengde ulike matretter ved å helt enkelt velge riktig sensorprogram som
for eksempel for fersk fisk, og trykke på start. Du trenger hverken stille inn effekt, tid eller vekt.

En ny måte å lage mat på
Oppdag gleden ved å lage fersk og sunn mat med Panasonics mikrobølgeovn med Inverter-teknologi. Takket være den nøyaktige effektkontrollen får matrettene helt jevn tilberedelse på et øyeblikk.

Jevn oppvarming og opptining
Det er en kunst å smelte sjokolade uten å brenne den i en vanlig mikrobølgeovn. Barnemat kan være en større utfordring ettersom du må sørge for at den får en gjennomgående jevn temperatur. Panasonics mikrobølgeovn med Inverter-teknologi kan både varme og tine selv sensitive matretter på rekordtid.

Foreta en kulinarisk reise
Med Panasonics praktiske kjøkkenapparater kan du lage herlige smaksopplevelser på et øyeblikk. Det medfølger en oppskriftssamling slik at du vet at du alltid får perfekt resultat. Oppskriftene er fremstilt med spesielt hensyn til produktene og deres evne til å lage gode retter. Prøv de, du også!

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1626438

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.