CD & radio fra Panasonic

Kraftig bærbar radio med CD - med en uteffekt på 20W låter D500 betydelig større enn sitt kompakte format

Bassgjengivelsen løftes frem med Sound Booster og bassrefleksporter, noe som gjør at den fungerer like fint innendørs som ute i hagen. Du bestemmer selv musikken enten fra FM-radio eller CD-spiller. Med 5 kanalminneknapper for radio er det lett å starte favorittlåtene.

Kraftig lyd med fyldig klang gir liv til musikken
D500 har to 8 cm fullregisterhøyttaler og imponerer med en total uteffekt på 20W - ganske nevneverdig med tanke på formatet. De spesialformede bassrefleksportene gir en åpnere og jevnere luftstrøm, noe som bidrar til en varm og kraftig bassgjengivelse.

Du velger å forsterke enten rytmer eller stemmer
Sound Booster equalizer hjelper deg til å få frem det beste fra både musikk og dialog. Trykk en gang for å velge B-Boost som forsterker bassen og rytmene, og gir musikken mer liv. Trykk to ganger for å velge V-Boost som løfter frem stemmer, ved radio eller podkast med dialog.

Musikk på farten
Det er et apparat som er like praktisk hjemme som ute i det fri, takket være det integrerte håndtaket, en elegant og kompakt form og muligheten for batteridrift. Lyden er kraftig, og du kan ta den med ut i hagen, inn på kjøkkenet eller til kontoret.

Dine favorittstasjoner på radio med ett knappetrykk
Det er enkelt å finne favorittstasjonene på radioen og lagre de på forhåndsvalgknappene. Neste gang du vil lytte til dem går du direkte til din valgte radiostasjon ved ett enkelt knappetrykk på radioens elegante panel.

Start dagen med radio
D500 har en Play Timer-funksjon kan starte automatisk på et spesielt tidspunkt hver dag. Du bestemmer på forhånd hvilken kilde som skal spille av (radio, CD etc) samt med hvilket volum. Du kan våkne til favorittmusikken om morgenen eller starte dagens radioprogram hver dag.

Plusspoeng fra både ung og gammel
For deg som fortsatt spiller CD-plater eller for barn som er ivrige etter å lære seg et nytt språk: Dette er en radio som har noe for alle, og som fungerer like fint for folk i alle aldre. Perfekt gave til noen du er glad i.

20W uteffekt og ekspansive bassrefleksporter bidrar til en kraftfull bassgjengivelse.
Sound Booster equalizer løfter frem enten rytmer eller stemmer.
Enkel å ta med seg takket være det integrerte håndtaket og batteridriften.
5 kanalminneknapper hjelper deg med å umiddelbart finne favorittstasjonene.
Timer-funksjonen kan starte en daglig avspilling

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1673255

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?