Høyttalere & docking fra Panasonic

LincsD-Amp og 3-veishøyttalere med Silk Dome Tweeter diskantelement gir fyldig lyd fra en rekke ulike lydkilder

Høyoppløst lydkvalitet
Bred kompatibilitet
AUX-inngang med Auto Play-funksjon
Lincs D-Amp™ (3. generasjon)
USB/DAC-port

USB/DAC-porten gjør det enkelt å spille av høyoppløst lyd, og Auto Play-funksjonen på AUX-inngangen fungerer med ulike typer enheter. En optisk inngang gjør det enkelt å tilkoble systemet til en tv-skjerm. PMX90 byr på store musikkopplevelser nøyaktig som du forventer.

Klar og dynamisk lydgjengivelse
PMX90 gir en vakker uttrykksfull, dynamisk lyd - perfekt tilpasset for høyoppløste lydformater. Høyttaleren kombinerer 3-veisdesign med en dome-diskant av silke som kan gjengi frekvenser på opptil 50 kHz.

Naturlig lyd med minimal interferens og forvrengning
Forsterkerteknologien LincsD-Amp tar deg så nær den opprinnelige lydopplevelsen som mulig. Den siste versjonen har avansert teknologi som korrigerer ulike typer problemer, for eksempel støy og forstyrrelser fra nettdelen, noe som ellers kan gi opphav til forvrengning ved digital avspilling av musikken.

Fullt utbytte av de høyoppløste lydformatenes potensiale
For å kunne dra full nytte av dagens høyoppløste lydformat kreves lydkomponenter av absolutt ypperste klasse. Derfor Panasonic brukt mye tid på å finne de aller beste materialene til produksjonen av PMX90. Førsteklasses aluminiumkondensatorer og filmkondensatorer med metallbelagt polyester er et par eksempler som viser ambisjonen om å gjøre PMX90 til et ekte Hi-Fi-system.

Førsteklasses kondensatorer i aluminium
Syntetisk mica-pulver blandes i ved fremstillingen av elektrolytisk papir, og kobberbelagte ståltråder brukes til signalveiene i disse aluminiumkondensatorene. Resultatet er en klar og tydelig lyd med stor følelse av nærvær.

Filmkondensatorer med metallbelagt polyester
Filmkondensatorene er fremstilt spesielt for lydgjengivelse, og byr på utmerket frekvensgjengivelse og varmeegenskaper takket være metalldeponerte elektroder.

Kraftig lyd fra høyoppløste lydkilder
PMX90 har en unik USB/DAC-omformer som leverer alle detaljer og drar full nytte av dagens høyoppløste lydformat som DSD, FLAC, WAV og AIFF.

Førsteklasses lydopplevelser
Bluetooth® Re-Master kompenserer for lydsignaler som går tapt på grunn av komprimering når du strømmer via Bluetooth®. Du får tilbake førsteklasses lyd fra musikkilder som for eksempel smarttelefon, nettbrett og andre Bluetooth®-kompatible enheter.

AUX-inngang med Auto Play for eksterne lydkilder og strømmekilder
Bruk AUX-inngangen for å enkelt spille musikk fra dine lyd- og strømmekilder. PMX90 gjenkjenner signalene fra kilden også om du lukket systemet. Når du spiller av musikken settes systemet automatisk på igjen, og musikken spilles fra AUX-inngangen.

Se på tv med mye bedre lyd
PMX90 har optisk inngang slik at du enkelt kan koble den til tv-skjermen. Du får en fantastisk lyd som matcher bildene på skjermen.

Elegant og kompakt design
Frontpanelet, oversiden og volumbryteren er produsert i aluminium, noe som gir systemet et diskre og eksklusivt utseende. Høyttalerkassen er fremstilt i tre av høy kvalitet. Den lekre og sobre designen matcher mange forskjellige interiører.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1664296

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.