Dagkrem fra Ole Henriksen

Balance It All er et sett fra Ole Henriksen som gir deg komplett hudpleierutine ved å redusere olje og kontrollere blank hud. Den eksfolierer og fjerner døde hudceller samt reduserer porer, fine linjer og rynker.

Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser 60 ml er en lett, skummende rens som rengjør porene i dybden.
Balancing Force ™ Oil Control Toner 65 ml er en konsentrert skintonic som fjerner overflødig olje og forfiner porer samtidig som den frisker opp og forynger huden.
Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer 15 ml er en lett og fuktighetsgivende krem for fet til kombinert hud. Med innslag av BHA og LHA avgifter kremen huden og minimerer porer. Produktet glatter også ut ujevn hudtekstur og bekjemper fine linjer, rynker og pigmentflekker.

Hudpleierutine for morgen og kveld:
Fukt ansiktet med varmt vann og ta Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser i våte hender. Masser opp et skum som du deretter masserer over huden i oppadgående sirkelbevegelser. Skyll av med lunkent vann, og tørk huden med et håndkle.
Fukt en bomullspad med Balancing Force Oil Control Toner og stryk over ansiktet i sirkelbevegelser. Påfør deretter Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer jevnt over ansikt og hals, og masser forsiktig i oppadgående sirkelbevegelser

Artikkelnummer: 1637337

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale