After sun fra Nuxe

Vannavvisende solkrem for ansiktet med SPF 50 som passer alle hudtyper, også sensitiv hud. Gir optimal beskyttelse og forhindrer forekomsten av mørke flekker. Beskytter mot frie radikaler og for tidlig aldring. Absorberes lett og gjør huden fløyelsmyk. Har fire kjemiske filtre og beskytter mot UVA- og UVB-stråler.

Inneholder vannhyasint som beskytter huden mot uttørking og gjør den smidig og myk. Kau Pe-blomsten beskytter huden mot overoppheting samt har en beroligende effekt. Carobfrø er en aktiv ingrediens som stimulerer melaninet i huden og aktiverer din naturlige solbrune farge. Rispudder har evnen til å absorbere overflødig talg på huden med en mattende effekt. Inneholder også ris og rosmarin som beskytter, pleier og reparerer hudens celler ved soling.

- Mattende effekt
- Pleiende og reparerende
- 50% naturlige ingredienser
- Vegansk
- Anbefales fra 15 år.

Beroligende og fuktighetsgivende after-sun for ansikt og kropp. Reparerer og gjenoppretter balansen i huden. Mykgjørende og nærende produkt som gjør huden fløyelsmyk samtidig som den forsterker og forlenger brunfargen. Benyttes umiddelbart etter soleksponering samt to uker etter som body lotion for å få en brunfarge som varer lenger. Inneholder vannhyasint som beskytter huden mot uttørking og gjør den smidig og myk. Kau Pe-blomsten beskytter huden mot overoppheting samt har en beroligende effekt. Carobfrø er en aktiv ingrediens som stimulerer melaninet i huden og aktiverer din naturlige solbrune farge. Botanisk glyserol gir umiddelbar fukt og forhindrer uttørking samt er mykgjørende og beroligende. Ris og rosmarin beskytter, pleier og reparerer hudens celler. Solsikkeolje og kokosnøtt gir huden fukt og næring.

- Nærende og mykgjørende
- Hjelper brunfargen med å vare lenger
- 91% naturlige ingredienser
- Vegansk

Artikkelnummer: 1698243

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale