Serum & olje fra Nuxe

En nærende, reparerende og beskyttende tørrolje for fløyelsmyk hud og blankt hår. Passer for alle aldre og alle hud- og hårtyper. Inneholder arganolje som reparerer skadet hår. Fornyer hudens celler og motvirker for tidlig aldring. Tilfører næring, roer ned og fukter huden. Har også god effekt på strekkmerker. En cocktail av velgjørende urter for hele kroppen!

Inneholder arganolje som er reparerende, tsubakiolje og macadamiaolje som er svært næringsrik og har anti-aging-egenskaper. Hasselnøttolje er beroligende, søtmandelolje mykgjørende, mens kameliaolje gir fukt. Bevist fuktighetsgivende effekt over 8 timer. Inneholder også agurkurtolje som er utglattende, og to ulike former for E-vitamin, som er en antioksidant og motvirker for tidlig aldring av huden. Friske, delikate noter av grapefrukt, magnolia og musk.

Brukes året rundt. Sprayes på hele kroppen etter dusj eller bad. Spray en liten mengde olje i håndflaten, og dra gjennom håret for å få en naturlig utglattende effekt. Kan også brukes som hårmaske. Passer etter soling, siden den har en beroligende effekt. Gir en herlig glød og beskytter mot flassing.

Artikkelnummer: 1552505

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale