Farge: No color
Karakter 4.4 av 5
5
Vis detaljer

Nivea UV Face Anti Age Q10 Cream SPF 30 Nivea Sun 50 ml

108 NOK 135 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 39 kr/md.
Les mer

Elpy logo
UV Face Anti Age Q10 Cream SPF 30 Nivea Sun 50 ml

levering 2-6 hverdager

Ansikt fra Nivea

UV Face Anti Age Q10 Cream SPF 30 er en solkrem for ansiktet med høy solfaktor. Produktet har en lett og klebefri formel spesielt utviklet for den sensitive huden i ansiktet. Solkremen inneholder høyeffektive UVA/UVB-filter og gir umiddelbar beskyttelse mot solen. Formelen med Q10 forebygger og motvirke forekomsten av rynker som skyldes solen. Solkremen inneholder naturlige antioksidanter som forebygger forekomsten av rynker, pigmentering og for tidlig aldring som skyldes solen, samt reduserer faren for solallergi. Gjør huden myk og smidig. Egnet for daglig bruk. For normal og tørr hud.

- Solkrem for ansiktet med SPF 30
- Umiddelbart UVA/UVB-beskyttelse
- Forebygger og bekjemper forekomsten av pigmentflekker
- Utviklet for den sensitive huden i ansiktet
- Formelen er 74% biologisk nedbrytbar
- Dermatologisk testet

Bruk:
Ristes godt. Forbered huden med din vanlige renserutine. Påfør rikelig med solkrem før soleksponering. Anbefalt mengde for voksne, ansikt, er 3 ml. Påfør igjen annenhver time og etter bad/svette/tørking med håndkle. For liten mengde produkt gir redusert beskyttelsesgrad. Ikke opphold deg for lenge i solen. Overeksponering av sol utgjør en helserisiko. Beskytt spedbarn og småbarn mot direkte sollys. Unngå kontakt med øynene. Gjenvinn tuben som plast

Nivea Sun gir huden all den pleien den trenger. Ved å kombinere effektiv UV-beskyttelse med avanserte aktive ingredienser, beskyttes huden mot solens stråler samtidig som de fuktighetsgivende og pleiende ingrediensene virker hele dagen.

  • Solfaktor: Spf 30

Artikkelnummer: 1523349

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Match med

  • Ariana Grande - Ari Edp 30ml

    Ariana Grande Ari Edp 30ml

    495 NOK

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.