Nivea Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

245 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 50 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

Levert på 2-6 hverdager

25% rabatt på dyreste vare* + 10% rabatt på resten av ordern*. Benytt kode: 455789

*Gjelder når du handler 2 eller flere varer t.o.m. 23.4. Se fullstendige vilkår i kassen.

Solbeskyttelse fra Nivea

Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ er en solkrem for barn med svært høy solfaktor. Gir umiddelbar UVA/UVB-beskyttelse og er fremstilt for barns sensitive hud. Produktet har 100% mineral-UV-filter som beskytter huden mot solens stråler. De fysikalske UV-filtrene gir umiddelbar beskyttelse mot solbrenthet og langsiktig solskade. Mineralsk UV-filter fungerer som små speil som reflekterer bort UV-strålene fra huden. Solkremen er derfor noe annerledes i konsistensen og kan oppleves fyldigere og hvitere på huden sammenlignet med solkremprodukter med kjemisk UV-filter.

- Solkrem for barn med SPF 50+
- Med 100% mineral-UV-filter
- Uparfymert solkrem med aloe vera
- Egnet for barns sensitive hud
- Ekstra vannresistent formel
- Vegansk formel - uten animalske ingredienser
- Godkjent av barneleger

Bruk:
Rist godt. Påfør sjenerøst og ofte. Anbefalt mengde for barn er 20 ml. Gjenta påføringen ofte etter bad/svette/tørking med håndkle. For liten mengde produkt gir redusert beskyttelsesgrad. Ikke opphold deg for lenge i solen selv om du bruker solkrem. Overeksponering av sol utgjør helsefare. Beskytt spedbarn og småbarn mot direkte sollys. Ha på beskyttende klær og bruk nok solkrem på de områdene som ikke er beskyttet. La produktet absorbere helt, unngå kontakt med tekstiler og harde overflater for å unngå flekker. Unngå kontakt med øynene. Gjenvinn emballasjen som plast

Nivea Sun gir huden all den pleien den trenger. Ved å kombinere effektiv UV-beskyttelse med avanserte aktive ingredienser, beskyttes huden mot solens stråler samtidig som de fuktighetsgivende og pleiende ingrediensene virker hele dagen.

Artikkelnummer: 1648388

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.