Kaffe- & espressomaskiner fra Melitta

En ren kaffenytelse
Akkurat som navnet antyder har Purista® et eneste oppdrag: å lage kaffe som smaker som kaffe skal smake - godt! Og Purista® kan enda mer. Den er en av de smaleste helautomatiske kaffemaskinene på markedet. Men selv det beste designet kan bare imponere hvis også egenskapene er utmerket. Og det gjør Purista®: et moderne frontpanel, store, integrerte knapper og store brytere gjør den enkel å håndtere. Det nyutformede dryppfatet har en plate i rustfritt stål med et integrert ripefritt plastinnlegg av høy kvalitet.

Melitta® Companion® App
Den kostnadsfrie appen hjelper deg med å bruke din helautomatiske kaffemaskin. Uansett om du trenger praktiske hjelpevideoer, interessant informasjon om kaffenytelse eller smarte servicefunksjoner, kan du enkelt laste ned appen for å oppdage og bruke dens mange funksjoner.

Kvernen er stille som hvisking
Nå kan du drikke nymalt kaffe mens de andre sover. Denne helautomatiske kaffemaskinen har en ekstremt stillegående stålkvern som maler kaffebønner raskt og stille.

Favorittkaffefunksjon
Du vet hva du vil ha, og du vil ha det raskt? Lagre din ønskede kaffestyrke og mengde, så er det bare å trykke på favorittkaffeknappen. Resten fikser din helautomatiske kaffemaskin.

Et lite mirakel
Purista® er virkelig smal - bare 20 cm bred! Vi trenger ikke mer plass enn som så til den førsteklasses Melitta®-teknologien.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1624248

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale