Kaffe- & espressomaskiner fra Melitta

En ren kaffenytelse

Akkurat som navnet antyder har Purista® et eneste oppdrag: å lage kaffe som smaker som kaffe skal smake - godt! Og Purista® kan enda mer. Den er en av de smaleste helautomatiske kaffemaskinene på markedet. Men selv det beste designet kan bare imponere hvis også egenskapene er utmerket. Og det gjør Purista®: et moderne frontpanel, store, integrerte knapper og store brytere gjør den enkel å håndtere. Det nyutformede dryppfatet har en plate i rustfritt stål med et integrert ripefritt plastinnlegg av høy kvalitet.

Melitta® Companion® App
Den kostnadsfrie appen hjelper deg med å bruke din helautomatiske kaffemaskin. Uansett om du trenger praktiske hjelpevideoer, interessant informasjon om kaffenytelse eller smarte servicefunksjoner, kan du enkelt laste ned appen for å oppdage og bruke dens mange funksjoner.

Kvernen er stille som hvisking
Nå kan du drikke nymalt kaffe mens de andre sover. Denne helautomatiske kaffemaskinen har en ekstremt stillegående stålkvern som maler kaffebønner raskt og stille.

Favorittkaffefunksjon
Du vet hva du vil ha, og du vil ha det raskt? Lagre din ønskede kaffestyrke og mengde, så er det bare å trykke på favorittkaffeknappen. Resten fikser din helautomatiske kaffemaskin.

Et lite mirakel
Purista® er virkelig smal - bare 20 cm bred! Vi trenger ikke mer plass enn som så til den førsteklasses Melitta®-teknologien.

Aromatisk kaffenytelse
Den nye pumpen garanterer en perfekt kontakttid mellom kaffe og vann. Du kan nå nyte de to klassikerne Espresso
og Café Crème med enda bedre utviklet smak.

Justerbar kaffestyrke
Sterk om morgenen, men kanskje ikke på kveldstid? Som du vil - kaffestyrken er lett å justere etter hva du har lyst på for øyeblikket,
fra mild til medium eller sterk. Du kan selvsagt også justere mengden kaffe. Variert - akkurat som du ønsker.

Aroma Extraction System (A.E.S)
Mer smak med forhåndsbrygging: Den nymalte kaffen fuktes med vann før den faktiske bryggeprosessen. Slik frigjøres smakene bedre, og hvor havner de? I kaffen din, selvfølgelig.

Serviceknapp
Vil du at det skal være enkelt? Selvfølgelig!
Med serviceknappen kommer du enkelt til rengjørings- og avkalkningsprogrammene, stiller inn traktetemperaturen og vannets hardhet samt den automatiske avstengingsfunksjonen. Å bytte filter er også svært enkelt.

Double Cup Mode (2-koppsfunksjon)
Delt nytelse er dobbel nytelse - med Double Cup Mode kan du lage to kopper espresso eller café crème samtidig. Det er selvsagt også en fin funksjon for de som drikker mye kaffe.

Display med LED-symboler
Det sier seg selv - LED-displayet med røde symboler gjør det enkelt og praktisk å bruke den helautomatiske kaffemaskinen.

Justerbart kaffeutløp i høyden
Utløpet kan justeres i høyden opptil 135 mm slik at du også kan benytte glass eller store krus.

Anti-Scratch
Det nyutformede dryppfatet har en plate i rustfritt stål med et integrert ripefritt plastinnlegg av høy kvalitet.

Avtagbar trakteenhet
Det hadde vært fint om det var enkelt, ikke sant? Det er det med Melitta® ... Hele trakteenheten er lett å ta av og lett å rengjøre.
Innsiden av maskinen er tilgjengelig, og kan rengjøres uten problemer.

Kompatibel med vannfilter
Bruk vannfilteret Melitta® Pro Aqua for å få kaffen til å smake enda bedre. En annen fordel er at du bare må avkalke maskinen en gang i året**. Hvorfor? Filteret forhindrer kalkavleiringer i vannsystemet så lenge som mulig. ** Basert på 120 ml stor kopp, seks kopper om dagen, og at filteret byttes seks ganger iht. maskinens spesifikasjon.

Automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram
Kommunikasjon er alt. Din helautomatiske kaffemaskin varsler via displayet når den må rengjøres eller avkalkes.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1641427

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale