Kaffetraktere fra Melitta

Look® Perfection har ikke bare fått ny moderne design med detaljer i rustfritt stål. Andre ting som imponerer er de mange praktiske funksjonene - som avkalkningsprogram og AromaSelector®. Kronen på verket er den avtagbare vannbeholderen.

- Med den patenterte funksjonen Aroma Selector® fra Melitta® kan du stille inn smaken på kaffen med kun ett knappetrykk - mild eller sterk. Dette for at du skal få favorittkaffen som du vil. Med AromaSelector® får du alltid best smak på enklest tenkelige måte, uten å måtte endre mengden vann eller kaffe.
- Enkel bruk og rengjøring: Det svingbare filteret med uttagbar filterinnsats og integrert dryppstopp gjør det enkelt å kaste brukte kaffefilter. Delen kan deretter vaskes i oppvaskmaskinen.
- Maskinen slås av automatisk 40 minutter etter trakting. Økonomisk og trygt.
- Påfyll og rengjøring av vannbeholderen er enkelt. Vannbeholderen har et grep som gjør den lett å løsne fra trakteren. Og de lettleste koppmarkeringene gjør det superlett å fylle på vann.
- Moderne design og elegante detaljer i rustfritt stål på filterholder, kannens håndtak og filterlokket.
- MISSION eco & care: Velg bevisst kaffenytelse. For miljøets skyld. Produsenten har utviklet en egen etikett som gir verdifull hjelp til å velge riktig produkt.
- Programmerbar varmeholdingstid i 20, 40 eller 60 minutter for å passe nettopp dine behov. Kaffetrakteren slås av automatisk etter den forhåndsprogrammerte tiden.
- Kaffetrakterens filterholder, avtagbare filterinnsats og glasskanne er oppvaskmaskinsikre.
- Kaffetrakteren har 3-i-1-beskyttelse mot kalkavleiringer, med programmerbar vannhardhet og et avkalkingsdisplay som sørger for at avkalking skjer i rett tid. Og når tiden er inne, sørger det automatiske avkalkningsprogrammet for hele jobben. Det gir kaffetrakteren lang levetid og beste tenkelige kaffe.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1624595

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale