Sandaler fra Kavat

Sandaler Rullsand Eco fra Kavat er en miljømerket remsandal, perfekt til sommerens varme dager. Produsert i et økologisk skinn som er kromfritt og behandlet for å være vannavvisende, og som også har gode pusteegenskaper. Veldig enkel å ta på takket være vid åpning og praktisk borrelåslukking. Innvendig forsterket bak i hælen for å beskytte og holde foten på plass. Innersålen har støtdempende egenskaper og gir behagelig komfort og miljø inni skoen. Yttersålen er spesielt utviklet for å være ekstra myk og smidig, den har også veldig bra grep og avrulling. Som alle Kavats sko er de naturligvis uten teflon, PTFE og andre fluoriserende hydrokarboner.

Dette produktet er miljømerket med EU Ecolabel (SE/016/01). Samtlige komponenter i skoen er testet og godkjent. Ved å kjøpe sko merket med EU Ecolabel medvirker du til å minske miljøpåvirkningen.

Legg til så mye i voksemonn når du kjøper sko:
Sandaler/spasersko 10-15 mm.
Støvler/støvletter 15-20 mm.

Skostørrelse = innermål
20 = 124 mm
21 = 135 mm
22 = 140 mm
23 = 145 mm
24 = 150 mm
25 = 160 mm
26 = 164 mm

Mål barnets fot slik:
Ta et A4-papir og legg kortsiden mot en vegg. Plasser deretter barnets fot på papiret med hælen mot veggen.
For best resultat skal begge føttene være i jevn høyde med hverandre, noe som gjør at barnets kroppsvekt belastes jevnt mot føttene. Barnet bør helst ikke lene seg mot veggen eller holde i noe.
Marker deretter barnets fotmål ved det lengste punktet på foten (vanligvis stortåen), og les av lengden med et målebånd fra papirets kant til markeringen.

Visste du at barneføtter vokser ca. så fort:
1-2 år ca. 20 mm/år
2-3 år ca. 15 mm/år
3-11 år ca. 10 mm/år

  • Overdel: Skinn
  • Yttersåle: Gummi

Artikkelnummer: 1043192-03-20

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale