Shun betyr "på toppen av perfeksjon". Knivenes overflate er hamret for hånd, noe som kalles tsuchime på japansk, og det gir både tidløs estetikk og ultimat skarphet. Knivene har en solid kjerne av vg-max-stål med en hardhet på 61 ± 1 hrc. Det brune valnøtthåndtaket har en ergonomisk form og passer for både venstre- og høyrehendte brukere. Hver shun kniv får sin unike og individuelle karakter ved å foredle den naturlige skjønnheten i gaitermønsteret. Derfor er hver eneste shun kniv umiskjennelig og unik - et kunstverk som forener håndverk, teknologi og design. Teknologien som brukes til å lage de fineste kokkeknivene, er inspirert av samuraienes mesterlige sverdkunst og gjør at knivbladene i shun -serien også kan formes som vestlige kniver. Kais brødkniver er i verdensklasse og har skjær i begge retninger, noe som betyr at de lett kan skjære gjennom hardere brød. Kais bølgetannede kniv kan, i motsetning til en takket kniv, også brukes til å skjære kjøtt og fisk uten å rive ...