Parfyme fra Jean Paul Gaultier

Det stolte og feststemte manifestet for den nye Classique «Pride»-utgaven er her.

"Frihet, likhet, seksualitet". Hva kan være vakrere enn å være seg selv? Jean Paul Gaultier har stått opp for det han tror på siden 1982, uansett om det er på catwalken eller på gaten. Ta del av hans fargesterke uttrykk på Classique og Le Male marinestripete seilegensere i denne begrensede utgaven av Pride 2022-duftkolleksjonen. Stolt sammen, side ved side, inneholder de forkrommede kroppene og de ikoniske flaskene og boksene samme inkluderende blomstrete Eau de Toilette som er skapt for alle; en unisexduft av sitrus, neroli og krydrede, blonde treslag. La oss marsjere for mer toleranse!

To flasker med ett budskap. De kultforklarte Classique- og Le Male-flaskene, som stolt forsvarer sin skapers verdier, forvandler sine forkrommede byster til et eneste Jean Paul Gaultier-manifest. Deres ikoniske marineblå og regnbuestripete seilegensere kampanjer nå i rødt for: "Liberty, Equality, Sexuality". En innpakning merket med frihet. Mann eller kvinne, jeg liker begge, det spiller ingen rolle. Det er hva Classique og Le Male stol roper ut med røde bokstaver på samme kromflaske. Samme manifest, samme Jean Paul Gaultier-stripete seilegenser og samme ønske - å være fri og likestilt. Stolte talspersoner av alle Pride-farger i en eneste inkluderende duft.


En inkluderende blomstrete citrus eau de toilette skapt for alle av Nathalie Cetto & Quentin Bisch. Med fyldige rød appelsin- og yuzu-toppnoter marsjerer denne unisex eau de toilette i en takt som er resolutt moderne, annerledes og frimodig, og forener alle. En stolt og feststemt blomstrete sitrusduft forsterket med appelsinblomst og neroli og en bukett av krydrete og sensuelle lyse treslag.

Toppnoter: Rød appelsin

Hjertenoter: Appelsinblomst

Bunnoter: Lyst tre
Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods.

Artikkelnummer: 1681030

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale