Heirol blacksteel er en profesjonell svart karbonstålpanne der gjennomtenkt design og pålitelig kvalitet tar matlagingen til neste nivå. Det spesialbehandlede sorte karbonstålet gir utmerkede non-stick-egenskaper og bedre korrosjonsbestandighet sammenlignet med vanlige karbonstålpanner. De svarte stålpannene behandles med nitrering og varmes deretter opp i ovnen med nitrogendioksid for å danne et svart oksidlag. For å øke korrosjonsbestandigheten ytterligere forbehandles pannene med vegetabilsk olje. Etter hvert som pannene brukes, forbedres non-stick-egenskapene. Den 3 mm tykke pannen blir ikke skjev selv ved hard bruk. Disse pannene er konstruert for å tåle høye temperaturer og egner seg for alle typer komfyrer, ovner, griller og til og med åpen ild. Det lange håndtaket er naglet for optimal holdbarhet. Stekepannen varmes opp ekstremt raskt og har en utmerket, energieffektiv varmeledning. Med riktig bruk og stell kan svartstålpannen bli en livslang følgesvenn for de deiligste matlagingsopplevelsene dine. Vær oppmerksom på at utseendet på pannen vil endre seg etter første gangs bruk. Dette er normalt og påvirker ikke kvaliteten på matlagingen. Patinaen vil forbedre matlagingsresultatet for hver gang du bruker den over tid.