Skihjelmer fra Head

Innovativ, moderne hjelm som setter en ny standard for komfort og passform. Hjelmen har vattert hakebeskyttelse med et justeringssystem med justerbare remmer, samt vatterte, avtagbare ørebeskyttere.
Sphere Fit: Dette patenterte systemet svøper som en justerbar lue rundt hodet, og gir en tettsittende og behagelig passform ved justering av størrelsen med BOA-hjulet. Ved å legge til MIPS integreres et ytterligere lavfriksjonslag i hjelmen, noe som er designet for å redusere rotasjonsbevegelser som overfører til hjernen ved vinklede støt.
In-Mold-teknologi: Det støtdempende indre EPS-laget i denne teknologien injiseres i det harde utvendige polykarbonatsjiktet for å skape èn enhet som gir perfekt beskyttelse med lav vekt.
Justerbar ventilasjon: Åpningen av ventilasjonskanalene på toppen av hjelmen kan justeres kontinuerlig ved hjelp av et skyveknapp.
Beanie Liner: Det myke mikrofleecematerialet i Beanie Liner tilpasser seg perfekt til hodet, og beskytter dermed mot blåmerker og hindrer at kald luft trenger inn. Innebygde meshsoner slipper ut varme og fukt, og sikrer, sammen med ventilasjonssystemet, et behagelig klima.
Hjelmfôr: Microfur er både varmende og behagelig mot huden. Som hjelmfôr skaper den perfekt passform.

- Senior

Artikkelnummer: 1708572-01-XSS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.