Rettetenger fra ghd

Profesjonell rettetang med store plater for elegant, rask styling. Perfekt når du vil style langt, tykt eller krøllete hår.
Ghd max er en profesjonell rettetang med brede plater med teknologi med to soner for glatte og elegante resultater uten ekstrem varme. Nye ghd max rettetang har 1,65 tommers brede plater med to varmesensorer med den nyeste teknologien for jevn varmefordeling. Perfekt når du vil style langt, tykt og krøllete hår på halve tiden. Ghd max holder en optimal stylingtemperatur på 185 °C fra rot til spiss for overlegent resultat uten gå på bekostning med hårets velbefinnende.
Ghd max er produsert for å beholde en sunn spenning og effektiv varmeoverføring fra platene til håret for å gi mer glans og mindre statisk elektrisitet for en holdbar finish med salongkvalitet. Med ghd max' glatte og avrundede varmeplater som effektivt glir gjennom håret, og lekker design med avrundede kanter, kan du style håret både glatt og i naturlige bølger.
Rettetangen varmes opp på 30 sekunder, og har automatisk standby som gjør at den slår seg av etter 30 minutters inaktivitet.

Dette inngår:
Ghd max rettetang
Beskyttende plate

Egenskaper:
Teknologi med to soner: patentert varmesystem som holder jevn varme på 185 °C over begge plater, og gir elegante og glatte resultater fra rot til spiss, også på veldig tykt hår, uten å bruke ekstrem varme.
Ghds bredeste plater med keramisk overflate: glatte plater med høyglanset overflate som medvirker til å minske statisk elektrisitet og gi mer glans.
Elegant rund design med avrundede kanter: gjør at du enkelt og lett styler både glatte frisyrer og løse krøller.
Optimal stylingtemperatur på 185°: er det varmere, blir håret skadet, og kaldere gir et dårligere resultat.
Tidsbesparende styling: større plater for en enda raskere styling av alle hårtyper.
Platemål: 3,54 × 1,65 tommer.
Universalspenning som gir samme overlegne resultat uansett hvor i verden du måtte befinne deg.
Profesjonell, 2,7 meter lang ledning.
Automatisk standby: slås av etter 30 minutters inaktivitet.
30 sekunders oppvarmingstid.

2 års garanti fra produsenten.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1644780

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale