Krølltenger fra ghd

Oval wand-krølltang for å skape store bølger og glamorøst liv i langt hår.
Fantastisk forbløffende fine bølger. Inneholder tri-zone-teknologi for sunnere krøller som beholder formen både dag og natt.
Alle ghd curve wand-krølltenger har banebrytende tri-zone keramisk teknologi som garanterer riktig stylingtemperatur på 185 °C. Den bevares med seks hurtigtenkende sensorer i tri-zone-sylideren som sørger for at optimal temperatur oppnås konstant og jevnt langs hele krølltangens sylinder, noe som gir mer holdbare krøller som formes raskt samtidig som det tas hensyn til hårets velbefinnende.
Krølltangen ghd curve classic wave wand har en 38 mm - 26 mm oval sylinder utviklet for å skape edgy, dype, skimrende bølger og glamorøst liv i langt hår. Den beskyttende og isolerende tuppen gir deg en sikker plass hvor du kan holde håret på plass mens du krøller, og det innebygde sikkerhetsstativet gjør at du kan legge tangen fra seg på en trygg måte under stylingen. Øvrige praktiske funksjoner er en ledning med profesjonell lengde for fleksibel styling, automatisk avstengning når den ikke er brukt på 30 minutter, samt universalspenning slik at du kan bruke krølltangen hvor som helst i verden. Med alle ghd curve-wand-krølltenger er det inkludert en hanske som beskytter mot varme, en limited edition-varmematte i roségull og en veske som man kan rulle sammen slik at du kan pakke sammen din nye creative curl wand.
Så om du vil skape fantastiske, forbløffende fine bølger, opplev ghd curve classic wave wand.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1544384

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale