Sportsklokker & aktivitetsbånd fra Fitbit

Fitbit Inspire 2 - Aktivitetsarmbånd for trening og helse med pulsmåling

Gjør sunnhet til en vane med Fitbit Inspire 2. Den brukervennlige aktivitetsmåleren har pulsmåling døgnet rundt, Active Zone Minutes, aktivitets- og søvnregistrering, opptil 10 dagers batteritid med mer. Den veileder og muntrer deg opp, feirer dine fremskritt og er med deg hele veien mot dine vekt- og treningsmål.

- Pulsmåling døgnet rundt
- Active Zone Minutes
- Vannbestandig ned til 50 m
- Opptil 10 dager batteritid
- Søvnregistrering (lett, dyp og REM)

Pulsmåling døgnet rundt
Med pulsmåling døgnet rundt kan du optimere treningen, se pulssoner, registrere søvnstadier og beregne kaloriforbrenning ekstra nøye.

Hvilepuls
Ha på deg Fitbit Inspire 2 døgnet rundt for å registrere hvilepuls og pulstrender over tid.

Pusteøvelser med veiledning
Med Fitbit Inspire 2 kan du finne rolige øyeblikk i løpet av dagen med personlig tilpassede pusteøvelser som tar utgangspunkt i pulsen din.

Kvinnehelse
Forstå kroppen bedre ved å benytte aktivitetsmåleren og Fitbit-appen for å følge din syklus, registrere symptomer og enda mer.

Registrer mat
Dra nytte av Fitbit-appen ved å logge dine måltider og sammenligne kaloriinntak med kaloriforbrenning for å nå målene.

Active Zone Minutes
Med Active Zone Minutes kjenner du en lett vibrering når du når dine målpulssoner slik at du vet at dine pulshevende aktiviteter er med i beregningen. I appen kan du se om du når anbefalingen fra Verdens helseorganisasjon på 150 minutter middels tung aktivitet eller 75 minutter svært tung aktivitet per uke.

Daglig aktivitet
Hver del av dagen påvirker målene dine. Derfor registrerer Fitbit Inspire 2 alle dagens skritt, strekninger og kaloriforbrenning.

Pulssoner
Med Inspire 2 beregnes pulssoner etter alder og hvilepuls for å avgjøre om du er i sonene fettforbrenning, kondisjon eller ‘peak'.

Kondisjonsnivå
Sjekk ditt kondisjonsnivå i Fitbit-appen for å få et bilde av hvordan du ligger an, og få tips til hvordan du forbedrer dem.

Vannbestandig og registrerer svømming
Inspire 2 er vannbestandig ned til 50m, og kan brukes både i dusjen og i bassenget. Dessuten registrerer den automatisk hvor lenge du svømmer.

Artikkelnummer: 1622854

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer