Peeling & ansiktsmasker fra Filorga

Revitaliserende og utglattende sheetmaske som gir et direkte løft og en utglattende effekt på huden takket være naturlig kollagen og en intensivt revitaliserende effekt. På kun 15 minutter får huden fin glød. Kraften av et serum konsentrert i en svart fibermaske, ekstrahert fra japansk eik, som har drenerende anti-aging-egenskaper og øker hudens absorberingsevne. Masken er lett å påføre, passer alle hudtyper og gir et raskt resultat med umiddelbart utglattende og løftende effekt.

- Umiddelbart løft og utglatting.
- Revitaliserende effekt - stimulerer cellefornyelsen.
- Direkte og langvarig effekt.

Dobbelt utglattende effekt: En formel som inneholder ingredienser som gir fasthet og løft, og som i kombinasjon med naturlig kollagen fra alger, synlig jevner ut rynker.
En cellebooster av polysackarider stimulerer cellefornyelsen og fibroblastene gir en forsterket anti-aging-effekt og intensiv revitalisering.

Skjønnhetstips!
Påfør Time-zero under masken for et enda mer spektakulært løft og en utglattende effekt.

Appliser masken på ren hud (for økt effekt, skrubb huden først) 1-3 ganger i uken. La virke i 15-20 minutter, ta deretter av masken og masser inn produktrestene. Påfør deretter din dag- eller nattkrem. Engangsbruk.

Artikkelnummer: 1505023

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale