Ansiktsmaske fra Filorga

Anti-aging nattmaske inspirert av estetisk medisin for en synlig forynget hud.
En ultra-revitaliserende nattmaske med aktive ingredienser for en synlig foryngende hud. Masken har en høy konsentrasjon av NCEF for en multi-korrigerende og komplett anti-aging effekt. Virker reparerende og kompenserer for lite søvn ved å revitalisere huden, minske trøtthetstegn og gi huden volum. Resultatet blir en synlig yngre og uthvilt hud full av glød - umiddelbart når du våkner.

- Forbedrer hudkvaliteten
- Virker reparerende og kompenserer for lite søvn
- Reduserer trøtthetstegn og gir huden volum
- Huden får ny glød

NCEF: Et polyrevitaliserende kompleks for forbedret hudkvalitet med en konsentrasjon tilsvarende en injiserbar anti-aging NCEF behandling. Gir en komplett anti-aging effekt på rynker, fasthet, hudtone, porer, fukt.
Melatonin-CX: En kraftfull aktiv ingrediens som revitaliserer huden og jobber i løpet av natten for å motvirke trøtthetstegn, samtidig som den gir volum til huden [hyaluronsyre + kollagen]. En naturlig avgiftende ingrediens befrir cellene for å motvirke oksidativt stress og beskytter mot frie radikaler for å få en hud fylt av glans med en gang du våkner.

Skjønnhetstips!
Oppbevar NCEF - Night mask i kjøleskapet for en mer avkjølende effekt. Bruk NCEF-ESSENCE før masken for økt effekt!

Påfør på en ren hud, ansikt, hals, utringning, også rundt øynene. Produktet absorberes på noen minutter. La virke hele natten for maksimal effekt. Bruk gjerne annenhver natt, avhengig av hudens behov

Artikkelnummer: 1549992

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale