Sheet mask fra Filorga

Dobbelt fuktighetsgivende sheetmaske for superrask fuktighet. På bare 15 minutter gir masken umiddelbar og langvarig fukt takket være hyaluronsyren. Gir en rask effekt samt umiddelbar glans og vitalitet for en synlig vakrere hud. En naturlig fibermaske ekstrahert fra eukalyptusmasse øker hudens absorberingsevne. Lett å påføre og passer alle hudtyper.

- Umiddelbar og langvarig fukting.
- Gir huden glød og vitalitet.
- Direkte og langvarig effekt.

Dobbelt fuktighetsgivende effekt med en duo av hyaluronsyre for en umiddelbar, dyptgående fukt av huden og fuktbevarende effekt samt en NMF-komposisjon med aminosyrer, melkesyre, karbamid, sukker og mineraler som binder fukten på hudoverflaten for en langvarig fukt.
Umiddelbart vakker hud takket være aloe vera, en superplante med over 200 molekyler med farmasøytiske egenskaper, for en frisk hud med glød.

Skjønnhetstips!
Påfør Hydra-hyal før masken for en enda mer intensiv fukting.

Appliser masken på ren hud (for økt effekt, skrubb huden først) 1-3 ganger i uken. Plasser den tynne masken i ansiktet og fjern det beskyttende nettet når masken sitter på ansiktet. La virke i 15-20 minutter, ta deretter av masken og masser inn produktrestene. Påfør deretter din dag- eller nattkrem. Engangsbruk.

Artikkelnummer: 1505020

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale