Dagkrem fra Filorga

Høykonsentrert krem med en formel med intensivt gjenoppbyggende egenskaper som motvirker markerte rynker, tørr hud, slappe ansiktstrekk, pigmenteringer og trøtt hud. En konsentrert multivirkende dag- og nattkrem som er spesielt utformet for livløs hud og som er inspirert av skjønnhetsteknikker som er kjente for sine synlige foryngende effekter. Gir en fløyelsmyk overflate og passer alle hudtyper.

Gjenoppbyggende næring: 3 nærende ingredienser som sammen virker for at huden skal få tilbake sin smidighet og vitalitet.

Intensiv anti-age effekt: 50 meso-ingredienser + 4 cellulære boostere som er inspirert av teknikker innen skjønnhetsmedisin som sammen virker på alle hudens tegn på aldring.

Andre fordeler: Antioksidanter fra mineraler, magnesium, sink og beskytter mot frie radikaler. To aminosyrer som beskytter kollagen og elastin fra nedbryting.

Resultat: Reduserer rynker, tørr hud, slappe ansiktstrekk, pigmenteringer og trøtt hud.

Benytt hver dag, på morgenen og/eller kvelden på hele ansiktet og halsen. Morgen: påfør et tynt lag og masser inn. Kveld: påfør et tykt lag som en maske og la virke i løpet av natten.

Artikkelnummer: 1576021

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer