Estelle & Thild Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster 20 ml

544 NOK 725 NOK −25%

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 76 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster 20 ml

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager

I vår Outlet finner du merkevarer og våre egne produkter til gjennomgående lave priser. Her samler vi produkter som er i ferd med å utgå fra vårt sortiment, derfor er våre outletpriser så lave. Shopp kvalitetsdesign til røverpris!

Booster & essenser fra Estelle & Thild

Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster er et avansert og resultatorientert serum som inneholder en rekke aktive ingredienser. Huden boostes med en høykonsentrert ingredienssammensetning som består av A-vitamin (1 % retinal) som har en dokumentert effekt på cellefornyelse og bidrar til redusert forekomst av fine linjer og rynker, jevnere hudtone og virker poresammentrekkende. Produktet inneholder også 0,5% trippelmolekylær hyaluronsyre som dyptgående styrker hudbarrierens fuktighetsnivåer. Super BioAdvanced Vitamin-A 1% Power Booster er et komplementært produkt som tar din eksisterende hudpleierutine til neste nivå.
Økologisk sertifisert. Vegansk formel.

Nøkkelingredienser:
- 1% retinal (A-vitamin) - en av de mest biotilgjengelige formene av A-vitamin. Effektstudier har vist økt hudelastisitet og glatthet, beskyttelse mot frie radikaler, redusert forekomst av fine linjer, jevnere hudtone og gode resultater på akne.
- 0,5% hyaluronsyre - kombinasjon av lav, medium og høymolekylær størrelse for intensiv fukt på lang og kort sikt.
- Økologisk granateplefruktekstrakt - en potent antioksidant med antibakterielle og mykgjørende egenskaper.

Bruk:
Påfør boosteren et par ganger i uken på rent ansikt. La produktet trekke inn før du går videre til neste steg i hudpleierutinen. Retinoider som ingrediens kan være forbundet med en viss irritasjon og flassing i begynnelsen, men dette produktets formel gir maksimalt resultat med minimal irritasjon. Unngå kontakt med øynene ved påføring.

Artikkelnummer: 1723552

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.