Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 44

Badedrakter fra Ellos Plus collection

Ellos Plus Collection preges av kvalitet og holdbarhet. Plaggene er designede for kvinner i størrelse 44-60, med fokus på passform og komfort. - Drapering foran
- Cuper med uttagbar vattering
- Meshfôr
- Justerbare skulderbånd
- Produktet inneholder REPREVE®-Nylon som er fremstilt av gjenvunnet overskuddsmateriale som stoff, garn og tepperester. Ved fremstilling av REPREVE®-Nylon brukes det mindre vann, energi og kjemikalier enn ved fremstilling av vanlig nylon, som lages av fossile råvarer som olje. Dette fører til reduserte utslipp av klimagasser og mindre avfall. REPREVE® er markedsledende innen fremstilling av gjenvunnet polyester og polyamid.

 • Ytterstoff: 88% Polyamid, 12% Elastan
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7015777-04-44

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 3 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 3.5 av 5

 • Karakter 4 av 5

  God .....

  En god men litt liten badedrakt som jeg først kjøpe i 42 , men måtte bytte til 44. . Kjempefin på !t…

  Anderstos4 — 2022-08-11

 • Karakter 1 av 5

  Alt for små i størrelsen

  Jeg bruker vanligvis str 42 og tok str 44 i denne og den var alt for liten.

  Blomsterglimt — 2022-07-26

 • Karakter 5 av 5

  Så fin

  Ble lei meg da min favoritt badedrakt Jana var utsolgt .Men da jeg prøvde denne ,så var like fin på og s…

  Eva Helen — 2022-05-24