Sengesett fra Ellos

Sengesett av vasket, økologisk bomullsmusselin i 2 lag. Trykt mønster. Dynetrekket har trykknapper i nederkanten. Settet leveres i en stoffveske med samme kvalitet og mønster. Musselin er et supermykt, luftig og lett teksturert stoff med rynkete effekt.
Størrelse dynetrekk 150x210 cm og putevar 50x60 cm.

Produktet inngår i Ellos' eksklusive kolleksjon i samarbeid med Marie Olsson Nylander.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det inneholder økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn vanlige materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: CU 847472 Control Union Certifications

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt:12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

 • Utførelse: Musselin
 • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1702464-01-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • Ellos Home - Putevar Gunn i vasket lin

  Ellos Home Putevar Gunn i vasket lin

  279 NOK
 • Ellos Home - Sengekappe Gunilla i fløyel, høyde 60 cm

  Ellos Home Sengekappe Gunilla i fløyel, høyde 60 cm

  2 199 NOK
 • Ellos Home - Sengegavl Gunilla

  Ellos Home Sengegavl Gunilla

  1 649 NOK 2 199 NOK −25%
 • Ellos Home - Ryeteppe Kati i ull

  Ellos Home Ryeteppe Kati i ull

  5 109 NOK 7 299 NOK −30%
 • Ellos Home - Sidebord Twist 36x36 cm

  Ellos Home Sidebord Twist 36x36 cm

  2 099 NOK 2 799 NOK −25%
 • Ellos Home - Skjermvegg Gunilla

  Ellos Home Skjermvegg Gunilla

  3 224 NOK 4 299 NOK −25%

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.