Sengesett fra Ellos

Sengesett i vasket sateng av bomull med trykt rosemønster. Trådtetthet 300 tc. Dynetrekket har trykknapper i nederkanten. Ingen håndhull. Settet leveres i en stoffveske med samme kvalitet og mønster. Størrelse dynetrekk 150x210 cm og putevar 50x60 cm + 3 cm vinge rundt.

Produktet inngår i Ellos' eksklusive kolleksjon i samarbeid med Marie Olsson Nylander.

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

Ellos samarbeider med Better Cotton for å forbedre den globale bomullsdyrkingen. Better Cotton er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsbønder innen metoder for mer bærekraftig bomullsdyrking, og jobber for mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. Better Cotton gir forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige forhold for bomullsbønder. Ved å velge våre bomullsprodukter støtter du vår investering i Better Cottons misjon. Better Cotton kommer fra et system med massebalanse, og er ikke fysisk sporbar til sluttproduktet. Les mer om Better Cotton på bettercotton.org/learnmore.

 • Utførelse: Sateng
 • Materiale: 100% Bomull
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1702258-01-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • PR Home - Lampeskjerm Hanna 35 cm

  PR Home Lampeskjerm Hanna 35 cm

  1 000 NOK

  Flere farger

 • Ellos Home - Sengeteppe Lillemor

  Ellos Home Sengeteppe Lillemor

  1 899 NOK
 • Ellos Home - CC Lillemor

  Ellos Home CC Lillemor

  599 NOK
 • Ellos Home - Laken Candice i vasket lin

  Ellos Home Laken Candice i vasket lin

  899 NOK

  Flere farger

 • PR Home - Lampefot Hope 44 cm

  PR Home Lampefot Hope 44 cm

  2 300 NOK
 • Ellos Home - Ryeteppe Gunilla i ull

  Ellos Home Ryeteppe Gunilla i ull

  7 699 NOK 10 999 NOK −30%

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.