Putevar fra Ellos

Putevar i vasket sateng av økologisk bomull med trykt blomstermønster. Trådtetthet 300 tc. Putevaret leveres i en stoffveske med samme kvalitet og mønster. Størrelse 50x60 cm + 3 cm vinge rundt.

Produktet inngår i Ellos' eksklusive kolleksjon i samarbeid med Marie Olsson Nylander.

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det inneholder økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn vanlige materialer.
Lisensnummer & testinstitutt: GCL-300218 GCL

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

 • Utførelse: Sateng
 • Materiale: 100% Bomull
 • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1702239-01-05

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • Ellos Home - Putevar Gunn i vasket lin

  Ellos Home Putevar Gunn i vasket lin

  279 NOK
 • Ellos Home - Laken Candice i vasket lin

  Ellos Home Laken Candice i vasket lin

  899 NOK

  Flere farger

 • Ellos Home - Sengesett Birgitt i vasket bomullssateng, 2 deler

  Ellos Home Sengesett Birgitt i vasket bomullssateng, 2 deler

  999 NOK
 • Ellos Home - Ryeteppe Gunilla i ull

  Ellos Home Ryeteppe Gunilla i ull

  7 699 NOK 10 999 NOK −30%
 • Ellos Home - Skjermvegg Gunilla

  Ellos Home Skjermvegg Gunilla

  3 224 NOK 4 299 NOK −25%

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.