Ellos Collection Kjole Annica

Produktet er en del af et designsamarbejde med Johanna Toftby. Kollektionen består af seks kjoler, som alle giver den kommende sommer et touch af elegance. "Alt skal føles let og luftigt, behageligt og festligt – som en dejlig og varm sommerdag!" – Johanna Toftby.

Delbetal fra 69,00 NOK/mnd

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Blå/hvit stripet

Korte kjoler fra Ellos Collection

Kjole med smale striper. V-utringet hals og tre knapper foran med volangkant langs knappestolpen. Lange ballongermer og mansjett med en knapp i ermekantene. Elastisk avskjæring og avtagbart knytebelte i midjen. Volang i nederkanten. Lengde ca. 93 cm i str 34/36.

Kjolen inngår i Johanna Toftbys eksklusive Ellos-kolleksjon.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Ytterstoff: 69% Bomull, 28% Polyester, 3% Elastan
 • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 7016721-01-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 2 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

 • Karakter 5 av 5

  Nydelig kjole

  Jeg kjøpte denne for to uker siden. Nydelig design, som sitter fint. Eneste minus er at den er l…

  AnneLouise53 — 2022-08-03

 • Karakter 5 av 5

  Veldig fin på! Og så behagelig og luftig!

  Kjolen er veldig luftig og super fin på! Anbefales virkelig! Størrels…

  Heidi36 — 2022-07-12