Parkdresser til baby fra Color kids

Vinterdress AOP-Stribe fra Color Kids er varmt vattert. Den er vind- og vanntett i ytterstoffet Air-Flo Extreme som også er smussavvisende med god pusteevne. Vannsøyle mellom 10 000-20 000 mm. Alle sømmer er teipede og vanntette. Vevd fôr.
Avtagbar, mykt teddyfôret hette med strikk langs forkanten for beste passform. Krage med myk trikot på innsiden ved haken. Skjult glidelås av høy kvalitet fra YKK. Innfelt strikk bak i midjen. Ermekantene er regulerbare med trykknapper og har strikkant med fleecekledd innside. Strikk i benkantene. Elastiske, avtagbare og justerbare fotstropper i silikon. Refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 1616775-02-74

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale