Clarins Sun Care Cream Spf 50+ Body 150 ml

GAVE PÅ KJØPET
Kjøp to valgfrie solprodukter fra Clarins og få Moisture Rich Bodylotion 100 ml på kjøpet, verdi 200 NOK! Gjelder artikler merket med GAVE PÅ KJØPET så langt lageret rekker eller t.o.m. 05.07.
Happy Shopping //ellos

295 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Få antall igjen,  levering 2-6 hverdager – Farge: No color

Solprodukter fra Clarins

En myk, smeltende solkrem for kropp som, samtidig som den fukter, også beskytter huden mot solens skadelige effekter. Den absorberes raskt og etterlater ingen hvite merker. Passer alle hudtyper under alle omstendigheter (uansett destinasjon eller aktivitet). Eksotisk duft med solfylte noter. Tørr, fløyelslignende finish. Inneholder bl.a. Clarins eksklusive multibeskyttelse [SunFilterComplex]: en kombinasjon av solfilter for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB-stråler.
[SunPlantComplex]: ekstrakt av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera for å hjelpe til med å forebygge mot synlige tegn på fotoaldring og uttørking.
Appliser jevnt over kroppen før soleksponering. Gjenta annenhver time, spesielt etter bad. For en jevn brunfarge med glød, eksfolier kroppen et par dager før soleksponering med en av Clarins eksfolieringer. Appliser Clarins After Sun om kvelden for å forlenge brunfargen og for å hjelpe til med å forbedre hudens kvalitet.

Artikkelnummer: 1550008

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale