Solprodukter fra Clarins

En myk, smeltende solkrem for kropp som, samtidig som den fukter, også beskytter huden mot solens skadelige effekter. Den absorberes raskt og etterlater ingen hvite merker. Passer alle hudtyper under alle omstendigheter (uansett destinasjon eller aktivitet). Eksotisk duft med solfylte noter. Tørr, fløyelslignende finish. Inneholder bl.a. Clarins eksklusive multibeskyttelse [SunFilterComplex]: en kombinasjon av solfilter for å gi optimal beskyttelse mot UVA/UVB-stråler.
[SunPlantComplex]: ekstrakt av senna, platan, oliventre, baobab, erter og aloe vera for å hjelpe til med å forebygge mot synlige tegn på fotoaldring og uttørking.
Appliser jevnt over kroppen før soleksponering. Gjenta annenhver time, spesielt etter bad. For en jevn brunfarge med glød, eksfolier kroppen et par dager før soleksponering med en av Clarins eksfolieringer. Appliser Clarins After Sun om kvelden for å forlenge brunfargen og for å hjelpe til med å forbedre hudens kvalitet.
Shop valgfrie produkter fra Clarins for minst 899 NOK, og få en toalettmappe med skjønnhetsfavoritter på kjøpet, verdi 899 NOK. Gjelder artikler merket med GAVE PÅ KJØPET så langt lageret rekker eller t.o.m. 26.10.

Artikkelnummer: 1550006

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer