Vakuumpakkere fra Champion

Med Champion CHVF210 kan du oppbevare matvarer opptil 7 ganger lenger enn vanlig oppbevaring. Bruk din CHVF210-apparat hjemme på kjøkkenet, og du kommer snart til å oppdage hvor praktisk og allsidig den er. Uansett om du vil forlenge holdbarheten på maten din, forhindre frostskader eller lage den gjennom Sous Vide, er CHVF210 det perfekte valget! CHVF210 er en brukervennlig vakuumpakker i en stilren design som passer inn i de fleste hjem.

Eksponering for luft kan få mat til å miste både smak og næring. Det kan også øke veksten av bakterier og mugg, noe som fører til at maten blir ødelagt. Vakuummaskinen Champion CHVF210 tar bort luften og lukker inne både smaken og ferskheten. Vacuumpakk morgendagens lunsj, eller nyt sesongens gullkorn lenger CHVF210 holder lettbedervelige eller sjelden brukte ingredienser friske lenger.

En vakuumpakker er det ideelle hjelpemiddelet når du raskt vil marinere kjøtt eller andre matvarer. Med maten og marinaden vakuumpakket i en Champion vakuumpose kommer marineringen til å bli klar på kun ca. 20 minutter. Vakuumpakkingen åpner opp porene i maten slik at du kan få den gode, marinerte smaken på noen minutter istedenfor over natten.

- Enkel å rengjøre
- Spenning: 220V AC
- Frekvens: 50 ~ 60 Hz
- Effekt: 110W
- VAC/Lukketid: 10 ~ 20 sekunder
- Vakuumeffekt: - 0,8 bar
- Mål: Lengde: 360 mm. Bredde: 150 mm. Høyde: 78 mm
- Vekt: Nettovekt: 1,4 kg. Bruttovekt: 2,0 kg
- Farge: Svart/hvit

  • Garanti: Garanti 1 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1500365

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale