LED fra Champion

Champion CHLED65DSW er en allsidig 65" Smart-TV som gir utmerket bilde i fantastisk 4K-oppløsning og med støtte for HDR for ytterligere å få fram alle detaljer i lyse og mørke områder. Med et grensesnitt som er lett å navigere kan du ta del av apper som Netflix, SVT Play, YouTube, Facebook og Twitter direkte i TV-en din som kobles mot Internett med kabel eller ditt trådløse nettverk.

Utmerket bildeteknikk med 4 K og HDR
4 K UHD-oppløsningen gir deg fire ganger høyere oppløsning enn vanlig Full HD. Du kan se på materialet med et høyere detaljnivå og får også en smidig visning ved raskere bevegelser. Med hjelp av oppskalering til 4K forbedres bildebehandlingen som ikke har samme oppløsning fra begynnelsen. Dette takket være unik bildebehandlingsteknikk for å oppfylle forventningene dine mer - slik at du også får bildebehandling opptil Full HD-oppløsning til å bli enda bedre.

Med støtte for HDR (High Dynamic Range) får du et bredere og mer dynamisk omfang ved å kombinere ulike eksponeringer der du får bedre bildekvalitet med utvidet realisme i både farge og lys. Du kan også ta del av flere detaljer i lyse og mørke områder samtidig i bildet.

Ta del i smart underholdning, trådløst eller med ledning
Velg mellom ledning eller trådløs tilkobling. Med trådløs tilkobling til nettverket hjemme trenger du ikke å trekke lange kabler eller tenke på hvor du plasserer TV-en din. Du får en egen nettleser, men også støtte for streaming-tjenester som Youtube og Netflix er integrert slik at du lett kan ta del i et bredt utvalg av underholdning direkte i TV-en uten å koble til eksterne enheter. Du kan også i ulike nivåer bruke av et bilde-i-bildenivå slik at du samtidig kan se på TV i bakgrunnen for sømløs multitasking.

Innebygd mediaspiller for innspilling og avspilling av egne filer
Bruker du programkort i TV-en din kan du ta del av PVR-funksjonen for å programmere og spille inn materialet direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne for å kunne anvende det når det passer deg. Koble til et USB-minne og del enkelt innholdet fra dataen din til TV-en og se enkelt på bilder fra ferien eller spill musikk og film.

Artikkelnummer: 1590404

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer