Miksere & blendere fra Champion

Nå finnes det ingen unnskyldninger - med Champion Nutri Pro kan du skape fantastiske juicer, smoothies etc. på bare noen sekunder. Med en effekt på hele 1200W og de patenterte knivbladene, knuser maskinen alle ingredienser uten problem. Is, nøtter og andre harde ingredienser er ingen match! Om du ikke vil at noen av næringsstoffene eller vitaminene skal gå til spille, som de ofte gjør med f.eks juice-sentrifuger og andre typer juicemaskiner, da er dette produktet for deg!
Maskinen er utstyrt med Auto-IQ teknologi som innebærer at du bare trenger å legge i ditt favorittilbehør i beholderen og skru den fast den på blenderen, resten tar Auto-IQ programmet hånd om. Programmene har unike miksermønster som sørger for at alle ingredienser mikses på en perfekt måte.
Champion Nutri Pro leveres komplett med 3 ulike beholdere: 0,5l, 0.8l samt 1.0l, samtlige produsert i BPA fri Tritan plast. Dessuten følger det med både oppbevaring, lokk med tut samt det patenterte knivbladet. Alle løse deler kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskin.
- Effekt på 1200W
- Enkel å rengjøre
- Inkluderer: 1x500ml, 1x800ml og 1 x 1000ml beholder bsamt knivbladsenhet.
EG-försäkran
Användarmanual

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1023184

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    Knall! :)

    Kjempegrei blender, veldig enkel å bruke, og flotte funksjoner i forhold til hva jeg er vant til.

    Meg20 — 2020-04-17