Strykejern & tekstilpleie fra Champion

Champion steamer CHST110 er det ultimate hjelpemiddelet når du raskt og enkelt vil stryke eller friske opp klærne dine. Med en kraftig dampfunksjon kan du glatte skrukkete plagg, og du slipper til og med foldene som kan oppstå med et tradisjonelt strykejern og strykebrett. Den justerbare kleshengeren kan enkelt tilpasses i høyden for ulike typer plagg.

Champion CHST110 varmes opp på ca. 45 sekunder, deretter er den klar til bruk. Det effektive damptrykket på 38 g/minutt sikrer at du får et godt resultat. Vanntanken på hele 2,7 liter gjør at du kan bruke steameren i ca. 70 min. uten å måtte fylle på med vann. CHST110 har 4 innstillinger på den kontinuerlige dampstrømmen for å kunne tilpasset det plagget den brukes på. Disse justeres enkelt via bryteren på forsiden av apparatet.

Å dampe klær er en skånsom og effektivt måte å friske opp plagg på - uten å måtte vaske dem hver gang. CHST110 fjerner effektivt odører og lukter samtidig som den varsomt glatter ut skrukker på plagget. Du kan uten problemer bruke håndsteameren på dine varmefølsomme plagg og festklær uten å risikere å ødelegge dem.

CHST110 leveres med en rekke tilbehør: kleshenger, varmehanske, krok, børstetilbehør for tykke tekstiler. Hjulene på Champion Garment Steamer gjør den enkel å flytte dit man ønsker.

- Kraftig kontinuerlig damp
- Kan brukes på alle tekstiler
- Praktiske hjul for enkel transport
- Stor og avtagbar vanntank på 2,7 l
- Justerbar kleshenger
- Overopphetingsvern
- Effekt: 1580 W
- Gir ca. 70 minutters kontinuerlig damp
- Dampstrøm: 38 g/minutt
- Oppvarmingstid: ca. 45 sek
- Medfølgende tilbehør: kleshenger, varmehanske, krok, børstetilbehør
- Ledningslengde 1,8 m

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1553720

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?