Skijakker fra Burton

Snowboardjakke WB Prowess JK fra Burton er en vanntett, lett vattert snowboard-/skijakke med god pustefunksjon og aktiv ventilasjon. Jakken er i tolags ytterstoff DRYRIDE Durashell som er fuktavvisende. Materialet tåler 10 000 mm vannsøyle og alle sømmer er tapede. Lett THERMOLITE®-vattering som er 40% gjenvunnet materiale. Jakken er ordentlig varm for kalde dager.
Jakken har fast hette som er lett vattert og har snor med stoppere. Høy krage med innside fôret i myk teddy. Toveisglidelås med hakebeskyttelse. Teddyfôr også langs glidelåsen. Ventilasjon med glidelås under ermene og meshfôr bak. To store forlommer med skjult glidelås og beskyttende lommeklaff som lukkes med borrelås. To diagonale brystlommer med glidelås. To innerlommer i mesh og en innerlomme med glidelås og ledningsuttak. Innvendig snøring med stoppere i midjen. Ermekantene justeres med borrelås. Skjult trikotvrangbord med tommelhull i ermekantene. Innvendig snølås i midjen. Lengde ca. 83 cm i S.

Bluesign®-produkt, noe som betyr at produktet er laget i en kontrollert produksjonsprosess med lavere miljøpåvirkning. Det er produsert iht. Bluesign® sine krav med hensyn til utslipp i luft og vann samt ressursforbruk.

  • Fôr: 85% Polyamid, 15% Spandex
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1568866-01-XS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale