David Beckham

David Beckham startet karrieren som fotballspiller, og spilte i over 20 år for verdens topplag. I dag er han kanskje mest kjent som moteikon og for sin uklanderlige stil. David har samarbeidet med flust av store motebedrifter. Sammen med kona Victoria Beckham, også hun et ikon innen mote, har han lansert en rekke forskjellige dufter under sitt navn, og finnes i dag omtrent over hele verden.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • David Beckham - Inspired by Respect EdT 40 ml

    David Beckham Inspired by Respect EdT 40 ml

    285 NOK
  • David Beckham - Follow Your Instinct EdT 50 ml

    David Beckham Follow Your Instinct EdT 50 ml

    375 NOK

Du har sett 2 av 2 produkter