×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

Ballerinasko er enkle, klassiske og stilige hverdagssko, som også kan brukes tli fest. Se vårt sortiment av ballerinasko til barn, og velg ditt favorittpar.

 • Ballerinasko er enkle, klassiske og stilige hverdagssko, som også kan brukes tli fest. Se vårt sortiment av ballerinasko til barn, og velg ditt favorittpar.

 • Ellos Shoes - Ballerinasko Brittany

  Ellos Shoes Ballerinasko Brittany

  101 NOK 169 NOK -40%

  Flere farger

 • Ellos Shoes - Ballerinasko Brittany

  Ellos Shoes Ballerinasko Brittany

  101 NOK 169 NOK -40%

  Flere farger

 • Ellos Shoes - Ballerinasko Leo

  Ellos Shoes Ballerinasko Leo

  101 NOK 169 NOK -40%
 • Ellos Shoes - Ballerinasko i skinnimitasjon

  Ellos Shoes Ballerinasko i skinnimitasjon

  101 NOK 169 NOK -40%

Du har sett 4 av 4 produkter