Speil & accessoirer fra Axkid

Axkid Connect - Sikkerhetsputen som hjelper deg å være nær barnet ditt
- Varsler om noe ikke er trygt for ditt barn; når temperaturen i bilen bør justeres, når ditt barn har sittet for lenge eller om ditt barn er etterlatt alene i bilen
- Passer med alle ulike typer babybilstoler, bilstoler og beltestoler
- Tilkobles enkelt via Bluetooth til din mobiltelefon
- Et smart verktøy for deg som foresatt og en ekstra sikkerhet for barnet
Integrert med Axkid Connect-appen; enkel navigering til manualen, produktbeskrivelse og instruksjonsfilm. Finnes tilgjengelig for både Android og iOS.

Sikkerhetsputen Axkid Connect gjør det lettere for deg som foresatt samtidig som den sikrer at barnet sitter trygt i bilstolen

Axkid Connect er det siste tilskuddet i Axkid-familien. Axkid Connect er en sikkerhetspute som er designet for å redde liv ved å beskytte barn mot overoppheting og å bli etterlatt i bilen.

Overoppheting er vanligere enn man tror, og hvert år inntreffer det ulykker hvor barn utsettes for heteslag fordi de har blitt etterlatt uten tilsyn i varme biler. Med sine følsomme (integrerte) sensorer hjelper sikkerhetsputen deg som forelder å være nær barnet under hele bilturen, samt å oppdage omstendigheter som ikke er trygge for barnet.

Axkid Connect er en supertynn sikkerhetspute som plasseres i barnets bilstol. Den er komfortabel for barnet, lett for deg å bruke og kan enkelt flyttes over til andre bilstoler. Ettersom den passer alle typer babybilstoler, småbarnsstoler og beltestoler som finnes på markedet, kan den brukes over lengre tid og også deles med andre.

Sikkerhetsputen Axkid Connect varsler når det er tid for å ta en pause, både for deg og ditt barn. Den er tidsinnstilt i henhold til Axkids anbefalinger på 45 minutter i babybilstol og 90 minutter for større bilstoler og beltestoler. Sikkerhetsputen varsler også når temperaturen i bilen er for høy og bør justeres.

Varmeutviklingen i bilen på varme dager går raskere enn man tror, og dessverre forekommer det ulykker med gjenglemte barn. Ved hjelp av Axkid Connect temperaturvarsel minimerer du risikoen for overoppheting. Du får også varsel hvis du forlater bilen og barnet sitter igjen alene i bilen. Axkid Connect reduserer dermed faren for at barnet blir overopphetet, og sikrer barnets helse og velbefinnende under hele bilturen.

Du kobler enkelt sikkerhetsputen til din mobiltelefon via Bluetooth med Axkid Connect-appen. Last ned og installer appen Axkid Connect kostnadsfritt på din mobiltelefon. Via Axkid Connect-appen får du tilgang til manual, produktbeskrivelse og installasjonsfilm, som også inneholder instruksjoner om montering av din Axkid bilstol.

Tilkobling kan benyttes til en bilstol per sikkerhetspute. Til hver pute kan du koble til maks to mobiltelefoner. Ved bytte av stol skifter du enkelt tilkobling til den nye stolen, og får dermed tilgang til installeringshjelp.

Hvis du ikke benytter en Axkid bilstol velger du "annen modell" ved tilkobling. Vennligst noter at du ikke får tilgang til manual, produktbeskrivelse og instruksjonsfilm ved tilkobling til andre stoler og merker enn Axkid. 

Axkid Connect hjelper deg å øke sikkerheten for barnet med mer enn en trygg bilstol. Med Axkid Connect kan du alltid være nær barnet og føle deg trygg på ditt barns sikkerhet og velbefinnende.

Funksjoner
- Mellom 6-12 måneders batteritid
- Oppladbart Li-Po batteri
- iOS og Android
- Vaskbart trekk 30 °
- USB-C-opplading, ikke lad mens barnet sitter
- BlueTooth SIG
- Språket innstilles automatisk iht. spesifikasjonene for operativsystemet i din smartphone

Tekniske spesifikasjoner
- Mål: W 18 x H 1,5 x D 20
- Bluetooth: 2.4-2.5 GHz
- Vannbestandig: IP42
- Gjenkjenning: 2 kg+

Artikkelnummer: 1649756

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale