Platespillere fra Audio-Technica

Spill vinyl trådløst til en Bluetooth-enhet

Audio Technica AT-LP60XBT er en helautomatisk platespiller med remdrift som gir deg muligheten til å spille vinyl trådløst til en Bluetooth-mottaker som for eksempel hodetelefoner, aktive høyttalere eller en forsterker med Bluetooth. AT-LP60XBT er en moderne og veldig brukervennlig platespiller som passer perfekt for deg som ønsker en lettstelt spiller.

Trådløs vinyl
Det unike med denne modellen er Bluetooth-funksjonen som lar deg spille vinylplatene dine trådløst. Du kobler enkelt sammen platespilleren med en kompatibel forsterker, aktive hodetelefoner eller annen portabel lyd med Bluetooth-tilkoblingen for deretter å nyte vinylsamlingen din trådløst. Qualcoom aptX codecen forsterker den trådløse overføringen for at du skal få best mulig lyd.

Enkel installasjon
Med Audio Technica AT-LP60XBTs fabrikkmonterte MM-pickup og innebygde RIAA-steg behøver du kun å koble platespilleren din til forsterkeren eller de aktive høyttalerne med den medfølgende stereokabelen før du kan nyte tonene fra vinylsamlingen din.

Helautomatisk drift
Med sin helautomatiske avspilling kan du enkelt og smidig nyte din utmerkede vinylsamling gjennom Audio Technica AT-LP60XBT. Når du trykker "Start" på platespilleren starter tallerkenen samtidig som tonearmen flytter seg automatisk og setter stiften ned ved det første platesporet. Deretter fylles rommet av tonene til dine favorittlåter. Når vinylplaten har spilt ferdig og kommet til slutten, stanser tallerkenen og armen flytter seg automatisk tilbake til startposisjon.

Helautomatisk
Hastigheter som støttes: 33,3 omdreininger/min, 45 rpm
Remdrevet
Type pickup: Dobbeltmagnet
Type stift: Diamant
Arm: Rett arm
Plate: Støpt aluminium
Wow & Flutter 0,25% (WRMS)
Avtagbar støvbeskytter med hengsler
Innebygd RIAA-equalizer, phono/linjeutgangsbryter
Inkludert tilbehør: 45 vpm vinyladapter, 3,5 mm til RCAx2-kabel

Mål og vekt
Bredde 35,95 cm
Dybde 37,33 cm
Høyde 9,75 cm
Vekt 2,6 kg

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1638329

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?